Maak van jouw personeel echte

mode adviseurs!

+ 14

jaar ervaring


+ 100

studenten geholpen


100%

werken en leren in een groep


Bereik een expertstatus..

Uit ervaring weet ik dat de presentatie van jouw winkel en jouw personeel van cruciaal belang is om klantenbinding te krijgen en de verkoop te stimuleren.

Daarom bieden wij gespecialiseerde personeelstrainingen aan op het gebied van kleurtypes, figuurtypes, stijlen en verkoop.

Ik leer jouw personeel de fijne kneepjes van het vak en geef hen de tools om jouw klanten te voorzien van een unieke winkelervaring.


Bovendien zullen jouw medewerkers met onze trainingen een expertstatus bereiken, waardoor jouw winkel zich onderscheidt van de concurrentie.

Jouw klanten zullen vertrouwen op de deskundigheid van jouw personeel en steeds weer terugkomen voor de beste service en kwaliteit.


Investeer in de groei van jouw personeel en verbeter de verkoop en winkelervaring in jouw kledingzaak. Maak van jouw personeel echte mode adviseurs

Voor wie is deze bedrijfstraining?

 • Je bent een ambitieuze winkelier die haar personeel wilt motiveren en voorbereiden op succes. 


 • Je wilt je team voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de verkoop te verbeteren en de winkelervaring van jouw klanten te verrijken.                                                                                                                       
 • Ben jij een eigenaar van een kledingwinkel die zich wilt onderscheiden in de markt door focus op hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en gepersonaliseerd advies?

Waarom investeren in deze personeelstraining?


 • Jouw medewerkers ontdekken hoe ze klanten kunnen benaderen, betrekken en uiteindelijk een onvergetelijke winkelervaring kunnen bieden. Waardoor je tevreden klanten hebt die hun aankoop doen met vertrouwen en keer op keer terug komen en jouw winkel aanbevelen.                                                                     
 • Kennis en vaardigheden op het gebied van kleurtypes, figuurtypes en stijlen. Klanten adviseren van de perfecte outfit die past bij hun persoonlijkheid en stijl.


 •  Ervaren mode adviseurs die vertrouwen opbouwen om klanten te adviseren maar ook hun verkoopvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Door gebruik te maken van bewezen verkoopstrategieën.

Hoe ziet een training eruit?

Elke training maak ik op maat en pas het aan naar de wensen van de klant.

Wat wordt er zoal besproken:

 • Stijlen: Wat voor stijlen heb je en hoe kan je een klant indelen in een stijl, waardoor je ook de juiste items en merken kan pakken die bij deze stijl horen.
 • Kleurtypes: Welke kleurtypes zijn er en hoe herken je aan de klant welke kleuren haar mooi staan en haar laten stralen. Korte kleuranalyses.
 • Figuurtypes: De meest voorkomende figuurtypes en hoe kleed je nou iemand aan per figuurtype. Hoe accentueer je de mooie punten en hoe camoufleer je de minder mooie punten. Welke modellen en stoffen moet je gebruiken... Het personeel gaat hier ook zelf mee aan de slag tijdens de training.
 • Combineren: Hoe combineer je stoffen, materialen, stijlen en kleuren met elkaar. Denk out of the box hierbij. We gaan hier ook met zijn alle outfits maken.
 • Verkoop: De beste verkooptips en verkoopstrategieën die nodig zijn voor een succesvolle verkoop.                                                           ( extra: modellen adviseren, Ik kijk dan mee op de vloer)
 • Visual Merchandising: Hoe presenteer je het beste je kleding en waar moet je op letten.


Waar:

De trainingen zijn interactief daarom kom ik op locatie bij jullie in de winkel.


Wanneer:

Maandag ochtenden (avond in overleg) 

(de training bevat meestal 2 of 3 dagdelen)


Kosten:

Op aanvraag. vanaf 1350 excl. btw


Anderen over Mooi! Stijlopleidingen

personeelstraining

Verrassend anders

Ik ben in korte tijd van 0 naar 4 personeelsleden gegroeid. Van dames al jaren uit het vak tot dames van achter de toonbank verkoop. Om allen dezelfde regels en kennis te geven heb ik besloten deze training met hen te gaan doen.

Getwijfeld tot laatste moment of uit de verf zou komen wat ik als doel had.


Ik kwam via Facebook bij Claudia terecht. Na telefonisch contact was al snel duidelijk dat Claudia bij ons zou kloppen met haar ervaring in onze branche.


Vooral praktische kennis werd bij ons als leerzaam ontvangen. Target stellen met z'n allen. En de Inrichting winkel. Daar wij geen standaard winkel inrichting hebben.

Zo ook de lef om te combineren. De winkel is opnieuw ingericht. Met oa lager segment bij binnenkomst. Zodat men niet schrikt van de eerste serie hogere prijzen.

Het personeel helpt elkaar beter en we gaan met zijn allen voor gezamenlijke doelen.


Tenslotte draait het toch om de verkoop en hun eigen boterham.


De personeelstraining is voor iedere samengestelde groep een must om tot een goed resultaat te komen.


-Monique

Marijke - werkt in een mode zaak

Ik wilde heel graag meer leren over kleur en stijl.

Ik ben uiteindelijk de opleiding gaan doen en heb er zoveel geleerd. Claudia geeft op een relaxte manier les.

Door haar ben ik in een mooie modezaak terecht gekomen, waar ik nu mijn kennis in de praktijk kan overbrengen.

Het leuke is dat ik altijd al wel gevoel had voor kleur en stijl. Nu kan ik ook uitleggen waarom die ene kleur zo mooi staat bij een vrouw of juist helemaal niet.

Doordat ik nu meer kennis heb over kleur of welk figuurtype iemand is, kan ik met meer zelfvertrouwen een klant goed advies geven.

2 Dames die in 2024 een winkel zijn gestart.

kledingwinkel

Gwen Schardijn

De Trend

Elisabethplaats 53

5421LC Gemert

https://www.de-trend.nl/


personeelstraining

Rianna mollen

FIER luxe casuals

Markt 44

5521 AN Eersel

https://fiereersel.nl/

Ik ben Claudia,

Mijn verhaal is eigenlijk heel simpel…..


Ik begon als weekendhulp in een kledingzaak en daar ontdekte ik al de kracht van kleding.


Na de middelbare school ben ik fulltime begonnen in de kleding en ben ik diverse mode opleidingen gaan volgen.


‘ What if I fall? But oh Darling, what if you fly’

STEL JE VRAAG!

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan even contact op.