STEL JE VRAAG!


Heb je vragen over het opleidingsaanbod van Mooi! Stijlopleidingen of wil je een training voor het winkelpersoneel?  Dan kan je contact opnemen via telefoon, e-mail of via het onderstaande formulier. 


Contactinformatie
Mooi! Stijlopleidingen
Vijgendam 48
3901SL Veenendaal
claudia@mooi-stijlopleidingen.nl
0611127881
BTW nummer: NL003568316B86
KvK nummer: 81475799

Let op:
Het aangegeven adres, is het contactadres.
De opleiding wordt op een ander adres gegeven!


Kan ik dit wel?

Er zijn drie voorwaarden om een goede kledingcoach te worden.

Je wil bijdragen aan iemand anders zijn zelfverzekerdheid.
Je hebt gevoel/interesse voor mode, kleur of styling.
Je kunt goed luisteren en kan jezelf goed verwoorden.

Denk je nu bij jezelf: Oh jeetje dat is niet mijn sterkste punt .. Dan is juist deze opleiding een goede keus voor jou! Ik ga je handvaten aanreiken die je nodig hebt om dit vak uit te voeren. Om jezelf te onderscheiden in de markt heb je straks op het ene vlak meer competenties hebben dan op het andere. Dit is geen tekortkoming. Het is wat jou uniek maakt!

Krijg ik een diploma?

Personal Shopper of Personal stylist is geen erkend/beschermd beroep (zoals b.v. dokter, accountant of notaris), je krijgt dus ook geen diploma. Net zoals andere ‘niet erkende beroepen’ ontvang je aan het einde van de opleiding een certificaat waarmee jij dus gecertificeerd kledingcoach bent!

Is er wel werk?

Steeds meer vrouwen realiseren zich dat het krijgen van een advies op personal shoppen voor iedereen is en niet alleen voor de rich & famous zoals vaak wordt gedacht. Het wordt steeds gewoner om een professional in de arm te nemen als het gaat om kleur- en/of stijladvies. De markt wordt steeds groter en dit zorgt voor meer werk.

Ook kijken we in de opleiding welke richting jij op kunt met dit vak. De meeste dames willen graag als personal stylist, personal shopper aan de slag, maar zo heb ik ook dames in de opleiding die er hele andere plannen mee hebben! Het vak kan in de breedste zin van het woord worden toegepast in vrijwel iedere branche! Hier een aantal voorbeelden die net even anders zijn dan anders.

- Kleding en stijladvies als onderdeel van een mindfulness programma
- Training winkelpersoneel
- Personal shoppen voor zwangere vrouwen
- Personalbranding stylist: Helpt je bepalen met je uitstraling van jouw
bedrijf.
- Imago programma in combinatie met een loopbaancoach
- Mensen begeleiden in een zorginstelling waar je nu werkt, zoals slecht
ziende mensen of mensen die kanker hebben of hebben gehad begeleiden
met hun uitstraling.
- Begeleiden in de uitstraling van zakenvrouwen.
- Personalstylist voor een fotoshoot

Zijn de kosten aftrekbaar?

Als je ingeschreven bent bij de KvK, kun je de BTW terug krijgen, je bespaart dus 21%! Dit kan je tussen de 250 - 650 euro voordeel opleveren. Dus schrijf je op tijd in bij de KvK, dat kost je eenmalig € 50,-.

Wij zijn niet aangesloten bij het Stap-budget.