DE STIJLOPLEIDINGEN EN EVENTS

Hieronder vind je het aanbod van opleidingen. Na alle opleidingen heb je de mogelijkheid om deel te worden van het netwerk. Op die manier kun je jezelf altijd blijven bijscholen, is er onderling contact en uitwisseling van talenten en natuurlijk mogelijkheid om vragen te stellen en te overleggen.

Kijk gerust eens rond en als er vragen zijn, neem dan even contact op.

OPLEIDING
KLEURADVIES

Tijdens deze opleiding leer je hoe je jouw klanten een passend en persoonlijk kleuradvies kunt geven. Je leert werken met de 6 verschillende kleurgroepen. De kleurdoeken die je nodig hebt, zijn bij de prijs inbegrepen en ontvang..

LEES MEER >

OPLEIDING STIJLADVIES

Tijdens deze opleiding leer je om jouw klanten een passend stijladvies 
te geven. Je leert opnieuw kijken naar lichaamsvormen en ook hoe je dit jouw klant kan laten zien. Dit doen we vanuit een positief 
gezichtspunt waardoor de klant...

OPLEIDING KLEDINGCOACH

Een stijladvies kan eigenlijk niet zonder een kleuradvies. Vandaar dat ik deze opleiding ook gecombineerd aanbied. Kleur is een belangrijk onderdeel van iemands stijl. Door deze twee opleidingen te combineren, leer je hoe je kleur kunt inzetten in..

ZEVEN REDENEN
om je opleiding bij Mooi Stijlopleidingen te volgen
 

1. Positieve benadering

Je leert om niet alleen te kijken naar welke kleuren of kleren iemand niet staan, maar juist naar hoe het anders of wel kan.

2. Leren in een groep

Je leer niet alleen van een docent, maar ook van elkaar. Door ieders unieke kijk op een onderwerp is het leerresultaat optimaal.

3. Advisering op basis van persoonlijkheid

Je leert een advies niet alleen te baseren op uiterlijke kenmerken, maar ook op een stuk persoonlijkheid. Wat communiceer je met kleding en kleur en hoe zet je dit in voor jouw klanten? Zo leer je begrijpen waarom bepaalde kleding prettig is en wat het met een eerste indruk doet.

4. Startklaar voor de praktijk

Naast het vakinhoudelijke leer je ook hoe je straks een eigen bedrijf gaat vormgeven: hoe je een doelgroep bepaald, hoe je jezelf presenteert, hoe je je eigen pitch maakt, wat er belangrijk is aan het opbouwen van een klantenkring en je leert netwerken. Zo hoef je dit niet zelf uit te zoeken en kun je na de opleiding meteen aan de slag.

5. Samen sterk

Na je opleiding wordt je (als je dat wilt natuurlijk) onderdeel van een netwerk, kosteloos. Hier kun je sparren met collega's, 'moeilijke gevallen' nog eens in de groep gooien en er is gelegenheid tot nascholing. Zo sta je er als zelfstandige nooit helemaal alleen voor.

6. Echte cases

Je leert dit vak door veel te oefenen. Er wordt voor modellen gezorgd die je niet van te voren kent, net als in het echt. Dit bereidt je nog beter voor op het echte werk.

7. Persoonlijke groeispurt

Aan de start van de opleiding kijk je waar je nu staat, wat je valkuilen zijn en waarin je kunt groeien. Regelmatig vinden er evaluaties plaats waarin je je groei zult ontdekken op gebied van communicatieve vaardigheden, jouw innerlijk en uiterlijk.

stijladvies en kleuradvies

IN DE OPLEIDING ALLROUND

PERSONAL STYLING

.. leer jij hoe jij andere vrouwen kunt helpen als het aankomt op zelfvertrouwen. Je leert een vak waar je voldoening uit haalt!  

Om te starten als allround personal stylist, of personal shopper zijn er 3 belangrijke elementen die jij je eigen moet maken:  

  • Uitgebreide vakkennis & praktijk ervaring 
  • Onderscheidend vermogen creëren  
  • Ondernemen in deze branche  

De opleiding stopt dus niet bij kleur & stijladvies.. Wil jij er serieus werk van maken, dan komt er meer bij kijken dan een goed gevoel voor stijl. Benieuwd hoe de drie stappen benaderd worden in de opleiding?  

Lees verder hieronder!

DE OPLEIDING >

BROCHURE AANVRAGEN

Weten welke opleiding bij jou past?

AANVRAGEN