Anderen over Mooi! Stijlopleidingen

IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN DUS IK DENK DAT IK HET WEL KAN

- Pippie Langkous

Gerry Simon- Kleren en Kleur

Super leuke opleiding als je jezelf wilt ontwikkelen als personalshopper en kledingcoach.
Je leert het toepassen van kleuren, styling en hoe je een eigen bedrijf opstart. Je leert zowel de theorie en het toepassen in de praktijk. Echt een aanrader!

styleandbudget

Kirsten- Styleopstap

Ik ben de opleiding gaan doen omdat mode al een tijd mijn interesse had, en ik meer over kleur en stijl wilde leren, zodat ik een gedegen basis heb om mensen te adviseren! Toponderdeel: personal shoppen op locatie, kleinschalig en praktijkgericht

Voor iedereen die iets met mode wil en echt gedegen kennis op wil doen

Ik help mensen nu met het vinden van hun eigen stijl! Hoe leuk is dat! 


Marieke Zweverink-Mariekekledingcoach

 Ik heb de opleiding met heel veel plezier gevolgd. Ik voelde me erg op mijn gemak. De combinatie theorie en praktijk was goed in balans en ook de sfeer was heel prettig. Ik vond met name de lessen over de body balans punten erg interessant en leerzaam. Ik ben na het volgen van de opleiding gestart met Marieke Kledingcoach en geef workshops en individueel kledingadvies. Ik vind de opleiding een echte aanrader wanneer je jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van personalshopper en imagocoach.Opleidingen

OPLEIDING 

KLEURADVIES

Tijdens deze opleiding leer je hoe je jouw klanten een passend en persoonlijk kleuradvies kunt geven. Je leert werken met de 6 verschillende kleurgroepen. 

OPLEIDING 

STIJLADVIES

Tijdens deze opleiding leer je om jouw klanten een passend stijladvies te geven. Je leert opnieuw kijken naar lichaamsvormen en ook hoe je dit jouw klant kan laten zien.

OPLEIDING AllROUND PERSONAL STYLING

Een stijladvies kan eigenlijk niet zonder een kleuradvies. Vandaar dat ik deze opleiding ook gecombineerd aanbied. Kleur is een belangrijk onderdeel van iemands stijl.


"Meest gekozen"

BROCHURE OPLEIDING 2023

Vraag nu gratis aan

  • Voor wie is de opleiding en wat ga je leren?
  • Hoe ik jou ga opleiden tot allround personal stylist.
  • Mijn verhaal én de impact die dit werkt geeft.
  • Hoe het vak er uit ziet in de praktijk.
mooi-stijlopleidingen