Anderen over Mooi! Stijlopleidingen

IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN DUS IK DENK DAT IK HET WEL KAN

- Pippie Langkous

marielle

Mariëlle Verberck- Stijlsucces

Claudia deelt al haar kennis en passie met je op het gebied van kleur, stijl en pasvorm. Ik heb veel geleerd en vooral ook genoten van de opleiding. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart als stijlcoach onder de naam Stijlsucces. Ik heb mijn passie (her)ontdekt!

afgestudeerd

Noor Roering

De opleiding is GEWELDIG! Ik heb de opleiding gevolgd zodat ik cliënten met een visuele beperking kan voorzien van kleur- en stijladvies. Claudia is enthousiast, heeft veel kennis en zorgt voor een hele fijne dynamiek in de groep. Ze super betrokken bij iedere cursist en gaat echt een stapje verder voor je! Zo heeft ze samen met mij en de andere cursisten uit de groep, na afloop van de opleiding, geheel belangeloos een workshopavond gegeven aan 16 cliënten met een visuele beperking. De locatie van de opleiding is ook TOP!afgestudeerd

Hanneke Meilink

Na lang twijfelen, eindelijk deze opleiding gaan doen. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet, had het veel eerder moeten doen!
Zo fijn om je passie te kunnen delen, te leren over kleding. Alle facetten komen aan bod, het is een complete opleiding! Verder heb ik het als heel prettig ervaren om in een klein groepje les te krijgen. Claudia is een echte vakvrouw!Gerry Simon- Kleren en Kleur

Super leuke opleiding als je jezelf wilt ontwikkelen als personalshopper en kledingcoach.
Je leert het toepassen van kleuren, styling en hoe je een eigen bedrijf opstart. Je leert zowel de theorie en het toepassen in de praktijk. Echt een aanrader!

styleandbudget

Kirsten-@style_bykirsten

Ik ben de opleiding gaan doen omdat mode al een tijd mijn interesse had, en ik meer over kleur en stijl wilde leren, zodat ik een gedegen basis heb om mensen te adviseren! Toponderdeel: personal shoppen op locatie, kleinschalig en praktijkgericht

Voor iedereen die iets met mode wil en echt gedegen kennis op wil doen

Ik help mensen nu met het vinden van hun eigen stijl! Hoe leuk is dat! 


Marieke Zweverink-Mariekekledingcoach

 Ik heb de opleiding met heel veel plezier gevolgd. Ik voelde me erg op mijn gemak. De combinatie theorie en praktijk was goed in balans en ook de sfeer was heel prettig. Ik vond met name de lessen over de body balans punten erg interessant en leerzaam. Ik ben na het volgen van de opleiding gestart met Marieke Kledingcoach en geef workshops en individueel kledingadvies. Ik vind de opleiding een echte aanrader wanneer je jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van personalshopper en imagocoach.Opleidingen

OPLEIDING 

KLEURStYLIST

Tijdens deze opleiding leer je hoe je jouw klanten een passend en persoonlijk kleuradvies kunt geven. Je leert werken met de 6 verschillende kleurgroepen. 

OPLEIDING 

STIJLADVIES

Tijdens deze opleiding leer je om jouw klanten een passend stijladvies te geven. Je leert opnieuw kijken naar lichaamsvormen en ook hoe je dit jouw klant kan laten zien.

OPLEIDING AllROUND PERSONAL STYLING

Een stijladvies kan eigenlijk niet zonder een kleuradvies. Vandaar dat ik deze opleiding ook gecombineerd aanbied. Kleur is een belangrijk onderdeel van iemands stijl.


"Meest gekozen"

Gratis een online proefles volgen?

  • Neem een kijkje in een online module
  • Met een leuke creatieve opdracht
je gegevens zijn bij ons veilig