Claudia, aangenaam.....

Mijn verhaal is eigenlijk heel simpel…..


Ik begon als weekendhulp in een kledingzaak en daar ontdekte ik al de kracht van kleding.
Na de middelbare school ben ik fulltime begonnen in de kleding en ben ik diverse mode opleidingen gaan volgen.


Het mooie aan mijn werk in deze kledingzaken is dat ik een steentje bij kan dragen aan de eigenwaarde van vrouwen. Door goed advies te geven kan ik vrouwen laten zien hoe Mooi ze zijn. Ik kan ze laten zien wat kleding voor ze doet en ik zie dat dit ze kracht geeft.

  ‘ What if I fall? But oh Darling, what if you fly’

  Toen kwam ik op een punt dat ik besefte dat als ik niets deed, er ook niets veranderde. Dus ik besloot de sprong te wagen om echt voor mezelf te beginnen. Ik volgde een opleiding tot personal styling, personal shopper.


  Daar merkte ik dat ik veel theorie al toepaste in mijn werk in de winkel,

  maar ik leerde het ook uit te leggen naar de klanten toe. En dat vond ik heel verhelderend. En bevestigend: wat ik al deed op gevoel, klopte dus! Ik kreeg ook nog eens hele duidelijke handvatten om dit aan mijn klant uit te leggen.


  Na een poosje als personal stylist mijn eigen bedrijf te hebben gedraaid, kwam ik weer in contact met de oprichter van Mooi! Stijlopleidingen. Ze vroeg mij of ik interesse had om de opleiding te gaan draaien.

  ‘What if you fly!’

  Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Wat was dit een mooie kans: alle kennis en ervaring die ik in al die jaren opgedaan heb, overdragen op andere vrouwen en hen helpen om dit mooie vak als personal stylist, personal shopper uit te gaan oefenen. Het leuke eraan vind ik dat ik zo goed snap waar je doorheen gaat als je de kriebel voelt om voor jezelf aan de slag te gaan! Als je voelt dat je zo graag dit vak wil gaan uitoefenen maar nog zo twijfelt of je het wel kan.


  Daarom zei ik natuurlijk JA op deze uitnodiging en zodoende sta ik nu al een paar jaar aan het roer van Mooi! Stijlopleidingen.

Download gratis de brochure 

 • Voor wie is de opleiding en wat ga je leren?
 • Hoe ik jou ga opleiden tot allround personal stylist.
 • Mijn verhaal én de impact die dit werkt geeft.
 • Hoe het vak er uit ziet in de praktijk.
je gegevens zijn bij ons veilig
mooi-stijlopleidingen