Opleiding tot Kledingcoach & Personal Shopper 2022

Voor wie is deze opleiding?

1. Vrouwen die dromen van iets anders Je huidige baan lijkt een sleur te worden. Misschien zijn de kinderen al groot en kom je tot de conclusie dat jij jezelf de afgelopen jaren voorbij gelopen bent.  

2. Een passie hebben voor 'mooi zijn' Kleding draait niet om er goed uitzien voor de buitenwereld. Het draait erom dat je lekker in je vel zit! Ik zeg weleens; 'Wij werken niet met Appels & Peren, we werken met vrouwen!' 

En stiekem vind jij het best spannend om de stap te maken.


Waarom deze opleiding?

1. Uitgebreide vakkennis & Praktijkervaring Jij leert hoe je de vertaalslag maakt van het innerlijk naar het uiterlijk. Door zowel de theorie als de praktijk te behandelen kan jij na afloop zelfstandig kleur & stijladvies geven.

2. Onderscheidend vermogen creëren Tijdens de opleiding gaan we werken aan je persoonlijke visite kaartje. Jouw persoonlijkheid is jouw grootste kwaliteit als het aankomt op onderscheidend vermogen creëren in deze branche.  

3. Ondernemen in de branche Een belangrijk onderdeel is het 'werven van klanten'. Jij leert over ondernemen in deze branche zodat jij jouw kleding & stijladvies winstgevend kunt maken. 


AANMELDEN

Praktische informatie

DATA
Op dinsdagen 2022

20,27 september 11 oktober 1,8,22 november 6,20 december 10,24 januari

KOSTEN
€3100,- incl. 21% BTW.

INBEGREPEN

- kleurdoeken t.w.v. 100 euro

- stijlwerkboek

- stijlboekjes en kleurkaarten

- koffie/thee/lunch

- lunch in restaurant op de personal shopdag

DAGDELEN 10 volledige dagen

LOCATIE Ede

(n0g 2 plekken)

Meld je aan via onderstaande button!

Of heb jij vragen over de opleiding?